Generelle betingelser

Kontaktinfo

Høreforeningen
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Tlf.: 36 75 42 00
mail@hoereforeningen.dk
CVR-nr.: 61032312

Betaling
Alle varer er prissat i dansk valuta og inklusiv danske skatter. Høreforeningen modtager betaling med Dankort, Visa, Mastercard og Mobile Pay.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret ved køb i Høreforeningens webshop. Skulle du fortryde, kontakt da foreningen (se kontaktinfo øverst). Hvis du fortryder et køb tilbagebetaler Høreforeningen hele det beløb, du har betalt, inklusiv dine forsendelsesomkostninger. Du skal dog selv betale dine forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen. Der er ikke fortrydelsesret på pengegaver (donationer).

Refundering og ombytning
Høreforeningen refunderer ikke beløb efter de 14 dages fortrydelsesret. Hvis varen har mangler eller er defekt ombyttes til en ny. Høreforeningen dækker returforsendelsesomkostningerne.

Reklamationsret
Høreforeningen følger gældende dansk lov. Du kan reklamere over fejl og mangler ved varen indtil 2 år efter købet.

Fragt
Fragtprisen i Høreforeningens webshop er på 35 kr. Nogle varer er dog uden fragt. (Du kan se under beskrivelsen af de enkelte varer, om der er fragt på). Høreforeningen sender kun varer til danske adresser. Bor du i udlandet og ønsker varer fra vores webshop, bedes du kontakte sekretariatet.

Opsigelse af medlemskab
Du kan til enhver tid kontakte os og opsige dit medlemskab. Det er dog ikke muligt at få kontingentet refunderet efter udløbet af de 14 dages fortrydelsesret. Kontingentet indeksreguleres én gang årligt.

Håndtering af personlige oplysninger
Når du melder dig ind i Høreforeningen, opbevarer vi dine oplysninger i vores medlemssystem. Derudover sendes dit navn, adresse, fødselsdato (ikke de sidste fire cifre i cpr-nummeret), tlf.nr. og mailadresse videre til den lokalafdeling, du geografisk hører til. På den måde får lokalafdelingen mulighed for at sende dig information om lokale arrangementer mv. Giver du et gavebidrag til foreningen, skal du vide, at beløb op til 14.500 kr. er fuldt fradragsberettigede, da Høreforeningen er godkendt af skattemyndighederne til at modtage gaver i henhold til Ligningslovens § 8 A. Høreforeningen har brug for dit CPR-nr. for at indberette beløbet til SKAT. Se evt. Persondatapolitik

Høreforeningen

Vælg et medlemskab

Høreforeningen
Blekinge Boulevard 2 2630 Taastrup