Generelle betingelser

Kontaktinfo
Høreforeningen Blekinge Boulevard 2 2630 Taastrup Tlf.: 36 75 42 00 mail@hoereforeningen.dk CVR-nr.: 61032312

Betaling
Alle varer er prissat i dansk valuta og inklusiv danske skatter. Høreforeningen modtager betaling med Dankort eller Mobile Pay. Bemærk, at Mobile Pay kun kan benyttes, hvis denne er knyttet til et dankort.

Dankort Secured by Nets
Høreforeningen bruger 2-faktor godkendelse ved betaling med Dankort, da dette er et krav fra EU. Det betyder, at du bliver bedt om at godkende betalingen via Nem-ID. Hvis du ikke har Nem-ID, kan du også vælge at få tilsendt en kode via sms.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret ved køb hos Høreforeningen. Skulle du fortryde, kontakt da foreningen (se kontaktinfo øverst). Hvis du fortryder et køb tilbagebetaler Høreforeningen hele det beløb, du har betalt. Der er ikke fortrydelsesret på pengegaver (donationer).

Refundering og ombytning
Høreforeningen refunderer ikke beløb efter de 14 dages fortrydelsesret.

Reklamationsret
Høreforeningen følger gældende dansk lov. Du kan reklamere over fejl og mangler ved varen indtil 2 år efter købet.

Opsigelse af medlemskab
Du kan til enhver tid kontakte os og opsige dit medlemskab. Det er dog ikke muligt at få kontingentet refunderet efter udløbet af de 14 dages fortrydelsesret. Kontingentet indeksreguleres én gang årligt.

Håndtering af personlige oplysninger
Når du melder dig ind i Høreforeningen, opbevarer vi dine oplysninger i vores medlemssystem. Derudover sendes dit navn, adresse, fødselsdato (ikke de sidste fire cifre i cpr-nummeret), tlf.nr. og mailadresse videre til den lokalafdeling, du geografisk hører til. På den måde får lokalafdelingen mulighed for at sende dig information om lokale arrangementer mv. Giver du et gavebidrag til foreningen, skal du vide, at beløb op til 14.500 kr. er fuldt fradragsberettigede, da Høreforeningen er godkendt af skattemyndighederne til at modtage gaver i henhold til Ligningslovens § 8 A. Høreforeningen har brug for dit CPR-nr. for at indberette beløbet til SKAT. Se evt. Persondatapolitik

Høreforeningen

Vælg et medlemskab


Høreforeningen
Blekinge Boulevard 2 2630 Taastrup