Generelle betingelser

Donationen administreres af
Areopagos
Peter Bangs Vej 5 B
2000 Frederiksberg
CVR: 10526094

Kontakt os på info@areopagos.dk eller 23 60 23 50

Produkterne bliver leveret enten digitalt eller fysisk.

Alle priser er i danske kroner uden moms. Areopagos er almennyttig organisation og derfor ikke momsregistreret
Du modtager straks efter købet en faktura på email til den opgivne email-adresse.
Levering af digitale produkter sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

Donationer: Engangsbeløb og faste gaver
Der er ingen returret på gaver, hverken engangsbeløb eller faste gaver. Du kan få skattefradrag for gaver efter ligningslovens regler for gaver til almennyttige organisationer, hvis du oplyser dit CPR-nummer. Der er ingen bindingsperiode på faste gaver.
Ønsker du fradrag for beløb ud over det aktuelle maksimale fradagsbeløb, forudsætter det, at du opretter en gaveforpligtelseserklæring (gavebrev) på minimum 10 års løbetid. Kontakt Areopagos på info@areoapgos.dk, hvis du ønsker at oprette en gavebrevsaftale.
Ved gaver til projektet “På Herrens Mark” kan du kontakte kamillamariajakobsen@gmail.com, hvis du har spørgsmål.

Modtager vi flere penge til et projekt, end der er behov for, vil det overskydende beløb blive brugt til et af Areopagos’ andre projekter, hvor behovet er størst.

Bøger, CD-er og andre fysiske produkter
Vi er et lille kontor og behandler ordrer på ugebasis og vil afsende ordrer inden for 5 arbejdsdage – som regel behandles og afsendes ordrer mandag eller tirsdag.
Der er 14 dages fortrydelsesret på køb af fysiske produkter. Hvis du inden for denne periode fortryder dig køb, skal du kontakte os på butik@areopagos.dk og aftale returnering af varen. Når vi har varen retur i ubrugt stand, får du varens købspris returneret.
Der er 14 dages returret på fysisk modtagne produkter, beregnet fra afsendelsesdatoen herfra. Vi ser os nødsagede til at tage forbehold for leveringstiden med dagens postsystemer. Ved usædvanlig lang forsendelsestid (ud over PostNords officielle 5 hverdage), udvider vi returretten med det samme antal hverdage, som forsendelsestiden er gået ud over 5 hverdage.

Kurser og arrangementer
Ved mindre end 14 dage til afholdelse ydes ingen refusion. Dog er du er altid velkommen til at ansøge om at overdrage din plads til en anden, det kan du gøre ved at skrive til os på butik@areopagos.dk.
Bemærk: Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.
Der er 14 dages returret på fysisk modtagne produkter i tilknytning til kurser. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på butik@areopagos.dk, så vi kan aftale, returnering. Når vi har produktet retur i ubrugt stand, får du varens købspris returneret.
Alle rettigheder til kurser, digitale produkter og fysiske produkter tilhører Areopagos og de involverede kursusholdere.
Ethvert digitalt produkt er personligt og du må derfor ikke sælge, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med Areopagos og de involverede kursusholdere.

Abonnementer
For abonnementer gælder, at abonnementsprisen som oplyst på produktsiden automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Beløbet trækkes automatisk, indtil du ønsker at melde dig ud.
Umiddelbart efter tilmelding får du adgang til dit køb. Dette sker via en mail med link og loginoplysninger.
Som abonnent på digitale produkter skal du levere en funktionel mailadresse, hvorpå du kan modtage de ydelser, du har købt adgang til via dit abonnement. Hvis du ønsker at ændre din mailadresse, kan det gøres på din profil eller ved at sende en mail til info@areopagos.dk.

Areopagos kan ikke tage specielle forholdsregler i forhold til specielle spamfiltre eller dysfunktionelle mailadresser, så det er dit eget ansvar at sikre, at du modtager mails fra os. Har du problemer, kan du naturligvis altid kontakte os på info@areopagos.dk.

Du modtager en kvittering for dit køb på din mailadresse, og det er dit eget ansvar at gemme denne.

Fortrydelsesret: Hvis du fortryder dit køb af abonnement, kan du ophæve købet inden for 14 dage efter købet. Da vil din indbetaling blive tilbageført, og der vil ikke efterfølgende blive trukket penge på det betalingskort, du har valgt at bruge.

Bliver dit kort lukket, fordi du har fået et nyt eller af anden årsag, kan vi ikke forny din abonnementsperiode og din adgang vil blive lukket indtil du opdaterer dine kortoplysninger.

Opbevaring, overførsel og håndtering af kreditkortdata behandles sikkert. Vi benytter QuickPay som betalingsgateway.

Du kan til enhver tid opsige dit løbende abonnement. Opsigelsen træder i kraft med det samme, og der vil ikke blive hævet penge fra abonnementet mere og alle kortoplysninger slettes. Eventuelle udsendte fakturaer skal dog stadig betales. Opsigelse gøres under din profil/din konto eller ved at sende en mail til info@areopagos.dk.

Name
Vælg evt. beløb
Beløb
Fornavn og mellemnavn
Efternavn
E-mail
CPR - hvis du ønsker fradrag
Adresse
Adresse 2
Postnummer
By
Mobilnummer

Klik her for at se betingelserne

Areopagos Danmark
Peter Bangs Vej 5B DK-2000 Frederiksberg