Brødremenighedens Danske Mission

Støtte til BDMs arbejde
BDM arbejder i Tanzania, D.R. Congo, Albanien, Rwanda og Burundi.

Desuden støtter og samarbejder vi med Star Mountain, som er et kristent hjælpe- og rehabiliteringscenter for fysisk og psykisk handicappede børn og unge på Vestbredden i Israel.

BDMs arbejde spænder vidt og bredt fra evangelisation, undervisning og kirkebyggeri over børnehjem til sundhedsprojekter og diakonale opgaver.

Med en gave til BDMs arbejde medvirker du til, at vi sammen kan nå længere ud!
Giv forældreløse unge en uddannelse
I foråret 2024 samler vi ind til at give unge mennesker en god fremtid. Unge forældreløse, der tidligere har boet på BDM støttede børnehjem, er blevet skal nu stå på egne ben.

De har brug for stipendier for at få en uddannelse, som skal danne grundlag for deres fremtid.

Vil du være med til at give disse unge håb og en god start på voksenlivet?
Børnehjemmet Peter´s House
Peter´s House er et børnehjem for gadebørn i byen Sumbawanga i Tanzania. Peter´s House har plads til 35 børn og unge, som har deres hjem der.

De får en god skolegang, sund mad, opdragelse, hører om den kristne tro og de ældste får mulighed for at vælge en uddannelse. Målet er at udruste dem til at kunne klare sig selv, når de bliver voksne.

Med din gave er du med til at give en flok udsatte børn en hverdag med glæde, håb og tro på fremtiden.

Et liv som alle børn fortjener. Fordi de har værdi!
Børnehjemmet i Uvira, DR Congo
Oppe på et bjerg i Uvira i DR Congo, ligger et børnehjem, en skole og en lægeklinik, der danner rammerne for et nyt liv for 50 børn med handicap, der ellers ikke har mulighed for at være andre steder.

De fleste af børnene er handicappede som følge af børnesygdommen polio, men også andre handicaps gør sig gældende.

Fem huse på bakken udgør et nyt hjem for 50 børn i alderen 4-16 år, som via børnehjemmet også har fået mulighed for at gå i skole og får lægebehandling.

I hvert af de fem huse bor 10 børn sammen med deres "mama". Sammen udgør de 10 børn og deres "mama" en lille familie.

Børnehjemmet i Uvira støttes af danske partnere og BDMs Unge - og du kan være med. Giv en gave, der giver børnene en lysere fremtid.
Mwanza - Morten og Bettina Poulsen
Morten og Bettina Poulsen, sammen med deres børn Karen og Victor, er blevet udsendt som missionærer til Mwanza, Tanzania fra august 2023.

I tæt samarbejde med den lokale Brødrekirke og BDM, er de ivrige efter at opstarte nye projekter, der vil skabe en positiv forandring i lokalområdet.

Ved at give en gave kan du være med til at pionere og skabe livsforandrende arbejde i Østafrika.
Bådmission i Kipili - Janice og Mads Jakobsen
Janice og Mads Refshauge Jakobsen arbejder ud fra missionsstationen i Kipili, Tanzania.

I det vidt forgrenede arbejde i og ud fra missionsstationen i Kipili er båden et af de vigtigste transportmidler - sammen med den terrængående missionærbil!

Nye menigheder skal oplæres, evangeliet forkyndes for mennesker, der ikke har hørt det tidligere og meget, meget andet.

Du kan gøre en stor forskel for mange mennesker ved at give en god gave til deres arbejde med bådmission i Kipili.
Sikonge - Mia og Michael Toldam Korsgård
Mia og Michael Toldam Korsgård og deres drenge Halfdan, Vilfred og Eskild er udsendt til Sikonge i Tanzania.

Her bistår de Brødrekirken og BDM i en række opgaver blandt andet rådgivning, analyse, udviklingsprojekter, sundhedsarbejde, uddannelse, hospitalsadministration og renovering af bygninger.

I netop Sikonge har BDM i en lang årrække haft et vidt forgrenet missions- og diakonalt arbejde i partnerskab med Brødrekirken.

Med din støtte er du med til at skabe positive forandringer sammen med de danske udsendinge og kirken i Østafrika.
Stjernebjerget (Vestbredden)
Stjernebjerget Rehabiliteringscenter i Ramallah (Vestbredden) har siden 1982 kæmpet for at uddanne og inkludere børn og unge, så de kan få et værdigt liv i samfundet.

Centret har inkluderende børnehave, grundskole fra 1.til 5. klasse og jobtræning.

Vær med til at investere i børn og unge med massere af potentiale.
Brødrekirken i Albanien
Brødrekirken i Albanien er en kirke i vækst i et af Europas glemte og mest oversete lande.

BDM støtter Brødrekirken økonomisk, en menighed som har flere forsamlinger og rækker ud til mennesker i nød i hovedstaden Tirana og i fem andre byer.

Med din gave er du med til at støtte opbygningen af Brødrekirken i Albanien og kirkens missionale og diakonale arbejde rundt om i landet.
Missionsfestgave til Albanien 2024
I forbindelse med missionsfesten, som i år finder sted den 5. maj i Christiansfeld, samler vi ind til en gave til arbejdet i Albanien

Den lutherske brødrekirke i Albanien oplever en imponerende vækst i et af Europas ofte oversete og forsømte lande.

BDM bidrager økonomisk til Brødrekirken, en menighed med flere forsamlinger, der strækker sig ud til folk i nød både i hovedstaden Tirana og fem andre byer. Hør mere om arbejdet til missionsfesten.

Vær med til at velsigne kirken i Albanien med en gave.
TEE Mwanza
Tanzania har store afstande og meget lidt mulighed for formel teologisk uddannelse. Netop derfor er det fantastisk at have mulighed for at studere Bibelen selv i egen landsby. At studere bibelen og dens tidløse sandheder er vigtigt, når man følger Jesus. De kristne i Mwanza-området har behov for oplæring i og samtaler om livet som kristen.

Theological Education by Extension (TEE) er et omfattende bibelstudieforløb, der kombinerer selvstudium med undervisning og gruppediskussioner. I april blev otte lokale præster og teologer oplært i, hvordan de bedst kan undervise TEE ude i landsbyerne. Dette sikrer kontinuerlig undervisning i mange år fremover.

Der er brug for bøger og materiale til undervisningen. Vil du være med til at bringe Guds ord til Mwanza-regionens landsbyer?
Evangeliet på hjul
De små og afsides beliggende landsbyer skal også høre om Jesus. Derfor er idéen om et mobilt evangelisationsteam udstyret med lyd– og projektorudstyr opstået. Udstyret er monteret på en ladmotorcykel og kan køre rundt i distriktet.

Menighederne i og omkring Mwanza har ofte et stort ønske om at nå ud til flere med evangeliet, men ressourcerne er begrænsede. Motorcyklen og teamet bag kan tilføre disse ressourcer. Musik og events som visning af ”Jesusfilm” har stor tiltrækningskraft og er en effektiv måde at samle mange mennesker på.
Brødremenighedens Danske Mission
Nørregade 14 6070 Christiansfeld