Brødremenighedens Danske Mission

Støtte til BDMs arbejde
BDM arbejder i Tanzania, D.R. Congo, Albanien, Rwanda og Burundi.

Desuden støtter og samarbejder vi med Star Mountain, som er et kristent hjælpe- og rehabiliteringscenter for fysisk og psykisk handicappede børn og unge på Vestbredden i Israel.

BDMs arbejde spænder vidt og bredt fra evangelisation, undervisning og kirkebyggeri over børnehjem til sundhedsprojekter og diakonale opgaver.

Med en gave til BDMs arbejde medvirker du til, at vi sammen kan nå længere ud!
Uddannelse af morgendagens ledere
I Tanzania, Burundi, DR Congo og Albanien går opbygningen af kirker hånd i hånd med oplæring og uddannelse af morgendagens ledere. En vision, som vi deler med vores kirkepartnere, og som vi har brug for din støtte til for at nå længere ud i det kommende år.

Hjælp os med at give solid oplæring og anvendelig bibelsk undervisning, som klæder præster, evangelister og andre ledere på til at opbygge og lede de lokale menigheder i vækst og udvikling.

For 500 kroner kan vi for eksempel hjælpe én elev på Lusangi Bible College i SIkonge i fire måneder. Din støtte gør morgendagens ledere klar i dag.
Brødrekirken i Albanien
Brødrekirken i Albanien er en kirke i vækst i et af Europas glemte og mest oversete lande.

BDM støtter Brødrekirken økonomisk, en menighed som har flere forsamlinger og rækker ud til mennesker i nød i hovedstaden Tirana og i fem andre byer.

I årene 2019-2023 støtter vi særligt den teologiske uddannelse og ansættelse af kirkens kommende albanske præst: Dena Grillo Fortuzi.

Med din gave er du med til at støtte opbygningen af Brødrekirken i Albanien og kirkens missionale og diakonale arbejde rundt om i landet.
Sikonge - Mia og Michael Toldam Korsgåd
Mia og Michael Toldam Korsgård og deres drenge Halfdan, Vilfred og Eskild er udsendt til Sikonge i Tanzania.

Her bistår de Brødrekirken og BDM i en række opgaver blandt andet rådgivning, analyse, udviklingsprojekter, sundhedsarbejde, uddannelse, hospitalsadministration og renovering af bygninger.

I netop Sikonge har BDM i en lang årrække haft et vidt forgrenet missions- og diakonalt arbejde i partnerskab med Brødrekirken.

Med din støtte er du med til at skabe positive forandringer sammen med de danske udsendinge og kirken i Østafrika.
Bådmission i Kipili - Janice og Mads Jakobsen
Janice og Mads Refshauge Jakobsen arbejder ud fra missionsstationen i Kipili, Tanzania.

I det vidt forgrenede arbejde i og ud fra missionsstationen i Kipili er båden et af de vigtigste transportmidler - sammen med den terrængående missionærbil!

Nye menigheder skal oplæres, evangeliet forkyndes for mennesker, der ikke har hørt det tidligere og meget, meget andet.

Du kan gøre en stor forskel for mange mennesker ved at give en god gave til deres arbejde med bådmission i Kipili.
Børnehjemmet Peter´s House
Peter´s House er et børnehjem for gadebørn i byen Sumbawanga i Tanzania. Peter´s House har plads til 35 børn og unge, som har deres hjem der.

De får en god skolegang, sund mad, opdragelse, hører om den kristne tro og de ældste får mulighed for at vælge en uddannelse. Målet er at udruste dem til at kunne klare sig selv, når de bliver voksne.

Med din gave er du med til at give en flok udsatte børn en hverdag med glæde, håb og tro på fremtiden.

Et liv som alle børn fortjener. Fordi de har værdi!
Edmonds børnehus i Uvira, DR Congo
Oppe på et bjerg i Uvira i DR Congo, ligger et børnehjem, en skole og en lægeklinik, der danner rammerne for et nyt liv for 60 handicappede børn, der ellers ikke har mulighed for at være andre steder.

De fleste af børnene er handicappede som følge af børnesygdommen polio, men også andre handicaps gør sig gældende.

Fem huse på bakken udgør et nyt hjem for 60 børn i alderen 4-16 år, som via børnehjemmet også har fået mulighed for at gå i skole og får lægebehandling.

I hvert af de fem huse bor 12 børn sammen med deres mama. Samme udgør de 12 børn og deres mama en lille familie.

Børnehjemmet i Uvira støttes af danske partnere og BDMs Unge - og du kan være med. Giv en gave, der giver børnene en lysere fremtid.
Brødremenighedens Danske Mission
Nørregade 14, 6070 Christiansfeld