Generelle betingelser

Handelsbetingelser/Abonnementsaftale

Disse handelsbetingelser/abonnementsaftale er gældende ved køb af medlemskab og abonnementer på ordblindeforeningen.dk.

ordblindeforeningen.dk
c/o Ordblindeforeningen Danmark
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 36 75 10 88
kontor@ordblind.org


Bestilling og levering
Bestilling af ydelser fra ordblindeforeningen.dk sker via accept af bestillingen på ordblindeforeningen.dk.

Aftalen anses for indgået, når brugeren har accepteret betalingen på ordblindeforeningen.dk.

For at undgå fejl bør køberen kontrollere, at alle forsendelsesoplysninger er korrekte. Det er specielt vigtigt, at den indtastede e-mailadresse, som bliver brugt til at sende bekræftelse/e-mailkvittering samt mails vedr. fornyelse af kontingent/abonnement, er korrekt.

Ved såvel medlemskab som abonnement er der tale om løbende aftaler, som fortsætter indtil opsigelse. Køber vil således blive opkrævet kontingent eller abonnementsbetaling hvert år, til aftalen opsiges.

Betaling og priser
De til enhver tid gældende priser for medlemskab og abonnement oplyses på hjemmesiden på siden "Medlem".

Betaling af ydelser sker via ordblindeforeningen.dk, hvortil der kan benyttes Dankort. Alle priser er i Danske Kroner (DKK) samt inklusiv alle afgifter, moms mm. Betalingen sker via en sikker forbindelse (https). De indtastede oplysninger i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede, og det er således kun NETS, der kan læse dem.

Institutioner, der ikke kan betale med kreditkort, kan vælge at betale via faktura - med eller uden EAN-nr. Institutioner, som får nyt EAN-nr., skal meddele dette til Ordblinde/Dysleksiforeningen via mail, brev eller telefon.

Fornyelse af medlemskab / abonnement
Medlemmer / abonnenter modtager mail med besked om fornyelse 14 dage før udløb. Såfremt betaling ikke finder sted, sendes en mail med påmindelse 14 dage efter udløb og igen 30 dage efter udløb.
Såfremt betaling af fornyelse ikke finder sted, afsluttes medlemskab / abonnementsaftale.

Automatisk betaling
Såfremt medlemmet / abonnenten er tilmeldt automatisk betaling, vil der ikke blive udsendt mail med opkrævning, og betaling af kontingent- / abonnementsfornyelse ske automatisk 7 dage før udløb.

Hvis medlemmet / abonnenten får nyt kreditkort/betalingskort, er det medlemmets / abonnentens ansvar at opdatere kortinformationerne ved at logge på ordblindeforeningen.dk under "Medlem" og klikke på "Automatisk opkrævning", hvor der er adgang til opdatering af kortoplysninger.

Afmelding af automatisk betaling sker ved at logge på ordblindeforeningen.dk under "Medlem" og klikke på "Automatisk opkrævning", hvor der er adgang til at afmelde automatisk betaling.

Fortrydelsesret
Den almindelige fortrydelsesret på 14 dage gælder ved køb af medlemskab og abonnement.
Fortrydelse skal oplyses til Ordblinde/Dysleksiforeningen inden for 14 dage pr. brev, pr. mail eller telefonisk - eller ved at bruge standard fortrydelsesblanket.

Opsigelse
Opsigelse af medlemskab eller abonnement skal oplyses til Ordblinde/Dysleksiforeningen pr. brev, pr. mail eller telefonisk. Aftalen kan når som helst opsiges, men allerede indbetalt kontingent eller abonnement refunderes ikke.

Personlige oplysninger
For at en bruger kan bestille og betale for medlemskab og abonnement, skal brugeren lade sig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn og adresse

E-mailadresse: Dette felt skal udfyldes, så ordblindeforeningen.dk kan sende en elektronisk bekræftelse samt opkrævning for fornyelse af kontingent eller abonnement.

Nyheder pr. e-mail: Markeres denne afkrydsningsboks, vil medlemmet / abonnenten få mails med nyheder på ordblindeområdet samt nyt om kommende arrangementer.

Ved flytning og ændring af e-mailadresse
Ved flytning eller ændring af e-mailadresse er det op til brugeren at ændre oplysningerne ved at logge på ordblindeforeningen.dk under "Medlem" og vælge "Min profil".

Opbevaring og anvendelse af data
ordblindeforeningen.dk indestår for, at have iværksat de nødvendige tekniske, praktiske og organisatoriske foranstaltninger mod, at person- og betalingsoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller kommer uvedkommende til kundskab.

Oplysningerne vil aldrig blive viderebragt eller solgt til tredjepart.

Kreditkortinformationer håndteres af Dandomain og Nets, og oplysningerne bliver ikke registreret eller opbevaret i Ordblindeforeningen Danmarks system.

Ændring af handelsbetingelser/abonnementsaftale samt ophør af brug m.v.
ordblindeforeningen.dk kan til enhver tid ændre de gældende handelsbetingelser. Hvis en bruger fortsætter med at benytte ordblindeforeningen.dk, uanset om dette sker via log ind eller ej, efter ændringer er foretaget, godkender brugeren dermed ændringerne.

Vælg et medlemskab
Ved et familiemedlemskab er det moren eller farens navn der skal indtastes.
Hvis forældrene har hver sin e-mail, anføres en ekstra person.
Ordblindeforeningen Danmark
Blekinge Boulevard 2 2630 Taastrup