Handelsbetingelser

Parkinsonforeningens publikationer kan betales med Dankort og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.  

Varerne kan også sælges som kreditkøb med fremsendelse af faktura til efterfølgende betaling. Betalingsbetingelserne er 8 dage netto. Ønsker du at benytte denne metode bedes du kontakte Parkinsonforeningens sekretariat på telefon 3635 0230. 

PORTO 
Porto og forsendelsesomkostninger er ekskl. og vil blive pålagt  den enkelte forsendelse. Porto og forsendelsesomkostninger udgør 39,- kr.

LEVERING 
Parkinsonforeningen behandler alle ordrer i løbet af maksimalt 10 hverdage og sørger for levering med Postnord til modtager. Webshoppens varer sendes som almindeligt brev og leveringen på disse, med Postnord, kan derfor være op til 5 hverdage. 

Såfremt der opstår forsinkelser hos Postnord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til leveringsdatoen. Parkinsonforeningen kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Postnord, men i tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender foreningen naturligvis en ny leverance uden beregning. 

Ved levering til Færøerne, Grønland og udlandet tillægges ekstra porto efter de gældende takster for vægt hos Postnord. 

FORTRYDELSESRET 
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer - se punktet 'Reklamationsret'. 

REKLAMATIONSRET 
Parkinsonforeningen yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Parkinsonforeningen indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Parkinsonforeningen returneringsomkostninger i rimeligt omfang. 

REKLAMATION OG VARERETURNERING 
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: 

Parkinsonforeningen 
Blekinge Boulevard 2 
2630 Taastrup 
Telefon 3635 0230 

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. 

REFUSION 
Refusion sker altid ved bankoverførsel, og Parkinsonforeningen har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Solsikkesnor - sæt
Solsikkesnoren er en grøn nøglesnor med solsikker på. Solsikkesnoren fortæller medarbejdere i lufthavne, attraktioner osv. at du kan have behov for mere tid, tålmodighed eller hensyn. Selve snoren er for alle med usynlige handicap eller diagnoser, dog har Parkinsonforeningen fået trykt en snor med foreningens logo. Der medfølger ligeledes et solsikkekort som giver en lille forklaring på de specifikke udfordringer man kan have med parkinson, eksempelvis i rejse- eller betalingssituationer.

På kortets bagside står der: Giv mig tid og ro. Jeg kan gå i stå og blive usikker, hvis der er mange informationer og mennesker omkring mig.

Derudover er der plads til at anføre navn og kontakt i nødstilfælde. Der medfølger en praktisk plastiklomme som kortet kan være i.

I virksomheder som har meldt sig ind i samarbejdet om solsikkesnoren, har alle medarbejdere været igennem et online kursus for at lære om forskellige usynlige handicap og diagnoser og om hvordan de bedst kan hjælpe og tage hensyn. Du kan altså forvente et forberedt personale når du besøger et af de steder. Bærer du solsikkesnoren, ved de ansatte at du kan have brug for hensyn – har du et solsikkekort i snoren, hjælper du dem til hurtigt at vide hvad de skal være særligt opmærksom på. Du skal altså ikke starte forfra med at forklare hver gang du møder en ny.

Sættet sælges samlet for 40 kr.

Læs mere om solsikkesnoren her: www.hiddendisabilitiesstore.com/dk/
Pris
40,00 DKK
Antal
Parkinsonforeningen
Blekinge Boulevard 2 2630 Taastrup info@parkinson.dk