Generelle betingelser

Persondata
I Aalborg Vineyard behandler vi dine personoplysninger efter den gældende EU persondataforordning og efter den danske persondatalov. Når du opretter en fastaftale, giver du Aalborg Vineyard tilladelse til at kontakte dig på e-mail og telefon. Aalborg Vineyard er en kirkeplantning under København Vineyard, og derfor indgår vi i fælles persondatapolitik. Vi er også fælles om det administrative system, der varetager dine data. Læs vores persondatapolitik

Betingelser for støtte til Aalborg Vineyard
Når du vælger at støtte Aalborg Vineyard med en fastaftale, siger du ja til, at vi må trække det valgte beløb med det interval, du har angivet. 

Ud over donationen er der ikke udgifter forbundet med din støtte, og du kan til enhver tid stoppe indbetalingerne. 

Kvittering
Vi sender dig en kvittering for din aftale til din email. 

Skattefradrag
Når du oplyser dit cpr-nummer, indberetter Aalborg Vineyard din samlede årlige donation til SKAT, så du opnår skattefradrag. Du kan få skattefradrag for maksimalt 16.600 kr. (2020) pr. år via §8a. Ønsker du fradrag for et større beløb, kan du oprette en forpligtelseserklæring, som gælder i 10 år. Her kan du få fradrag op til 15 % af din indkomst.

Ophør
Hvis du ønsker at stoppe din faste støtte, kan du gøre det ved at kontakte os på e-mail: kontor@vineyard.dk

Fortrydelsesret
Der er under normale omstændigheder ingen fortrydelsesret på donationer.

Reklamationsbehandling
Klager over fejl/problemer i forbindelse med donationen kan gives til følgende adresse, e-mail eller telefonnummer.

AALBORG VINEYARD
Hjulmagervej 28, 9000 Aalborg
aalborgvineyard.dk
Præst: Thomas Willer
Spørgsmål i forhold til økonomi: Søren Næsby - soren.naesby@gmail.com 

CVR: 20741236

Vælg beløb
Vælg evt. beløb
Beløb
Mobiltelefon
Fornavn
Efternavn
Adresse
Postnummer
E-mail
CPRnr.

Klik her for at se betingelserne