Generelle betingelser

Persondata
I Rønne Vineyard behandler vi dine personoplysninger efter den gældende EU persondataforordning og efter den danske persondatalov. Når du opretter en fastaftale, giver du Rønne Vineyard tilladelse til at kontakte dig på e-mail og telefon. Rønne Vineyard er en kirkeplantning under København Vineyard, og derfor indgår vi i fælles persondatapolitik. Vi er også fælles om det administrative system, der varetager dine data. Læs vores persondatapolitik

Betingelser for støtte til Rønne Vineyard
Når du vælger at støtte Rønne Vineyard med en fastaftale, siger du ja til, at vi må trække det valgte beløb med det interval, du har angivet. 

Ud over donationen er der ikke udgifter forbundet med din støtte, og du kan til enhver tid stoppe indbetalingerne. 

Kvittering
Vi sender dig en kvittering for din aftale til din email. 

Skattefradrag
Når du oplyser dit cpr-nummer, indberetter Rønne Vineyard din samlede årlige donation til SKAT, så du opnår skattefradrag. Du kan få skattefradrag for maksimalt 16.600 kr. (2020) pr. år via §8a. Ønsker du fradrag for et større beløb, kan du oprette en forpligtelseserklæring, som gælder i 10 år. Her kan du få fradrag op til 15 % af din indkomst.

Ophør
Hvis du ønsker at stoppe din faste støtte, kan du gøre det ved at kontakte Rønne Vineyard på e-mail: ronne@vineyard.dk

Fortrydelsesret
Der er under normale omstændigheder ingen fortrydelsesret på donationer.

Reklamationsbehandling
Klager over fejl/problemer i forbindelse med donationen kan gives til følgende adresse, e-mail eller telefonnummer.

RØNNE VINEYARD
Baghuset, Store Torvegade 47, 3700 Rønne
ronnevineyard.dk
Præster: Helle og Carsten Rønne Samuelsen 
Administrator: Bolette Skamling - ronne@vineyard.dk

CVR: 20741236

Vælg beløb
Vælg evt. beløb
Beløb
Mobiltelefon
Fornavn
Efternavn
Adresse
Postnummer
E-mail
CPRnr.

Klik her for at se betingelserne