Generelle betingelser

Persondata
I København Vineyard behandler vi dine personoplysninger efter den gældende EU persondataforordning og efter den danske persondatalov. Når du opretter en fastaftale, giver du København Vineyard tilladelse til at kontakte dig på e-mail og telefon. Læs vores persondatapolitik

Betingelser for støtte til København Vineyard
Når du vælger at støtte København Vineyard med en fastaftale, siger du ja til, at vi må trække det valgte beløb med det interval, du har angivet. 

Ud over donationen er der ikke udgifter forbundet med din støtte, og du kan til enhver tid stoppe indbetalingerne. 

Kvittering
Vi sender dig en kvittering for din aftale til din email. 

Skattefradrag
Når du oplyser dit cpr-nummer, indberetter København Vineyard din samlede årlige donation til SKAT, så du opnår skattefradrag. Du kan få skattefradrag for maksimalt 16.600 kr. (2020) pr. år via §8a. Ønsker du fradrag for et større beløb, kan du oprette en forpligtelseserklæring, som gælder i 10 år. Her kan du få fradrag op til 15 % af din indkomst.

Ophør
Hvis du ønsker at stoppe din faste støtte, kan du gøre det ved at kontakte København Vineyard på tlf.: 33316667 eller e-mail: kontor@vineyard.dk

Fortrydelsesret
Der er under normale omstændigheder ingen fortrydelsesret på donationer.

Reklamationsbehandling
Klager over fejl/problemer i forbindelse med donationen kan gives til følgende adresse, e-mail eller telefonnummer.

KØBENHAVN VINEYARD
Dataansvarlig: Hasse Falk Jakobsen (Præst)
Kontaktperson: Christina Bytofte (Administrator)
Adresse: Nyvej 7, 1851 Frederiksberg
CVR: 20741236
Telefonnr.: 3331 6667
Mail: kontor@vineyard.dk
Website: kbhvineyard.dk /cphvineyard.dk
 

København Vineyard

Vælg beløb
Vælg evt. beløb
Beløb
Mobiltelefon
Fornavn
Efternavn
Adresse
Postnummer
E-mail
CPRnr.

Klik her for at se betingelserne

København Vineyard
Nyvej 7 1851 Frederiksberg