Generelle betingelser

Persondata
I WeShelter behandler vi dine personoplysninger efter den gældende EU persondataforordning og efter den danske persondatalov. Læs vores persondatapolitik her.

Betingelser for støtte til WeShelter
Når du støtter WeShelter, siger du ja til, at vi må trække det valgte beløb. Hvis du har valgt at støtte os fast, siger du ja til, at vi må trække beløbet med det interval, du har angivet.

Ud over donationen er der ikke udgifter forbundet med din støtte, og har du valgt at støtte fast, kan du til hver en tid stoppe indbetalingerne.

Kvittering
Hvis du har givet os din e-mailadresse, sender vi en kvittering for din donation dertil.

Skattefradrag
WeShelter vil sørge for at indberette skattefradrag til SKAT for det samlede donerede beløb, hvis du oplyser dit CPR-nr.

Fornyelse – hvis du støtter fast
Når du donerer fast, giver du WeShelter tilladelse til at kontakte dig på e-mail og telefon med henblik på at forny abonnementet, når betalingskortet udløber eller spærres.

Ophør – hvis du støtter fast
Hvis du ønsker at stoppe din faste støtte, kan du gøre det ved at kontakte WeShelter på tlf.: 36161113 eller e-mail: kontakt@weshelter.dk

Fortrydelsesret
Der er under normale omstændigheder ingen fortrydelsesret på donationer.

Reklamationsbehandling
Klager over fejl/problemer i forbindelse med donationen kan gives til følgende adresse, e-mail eller telefonnummer.

WeShelter
Gammel Køge Landevej 137
2500 Valby
Tlf. 36 16 11 13
E-mail: kontakt@weshelter.dk

Vælg evt. beløb
Beløb
Mobiltelefon
Fornavn
Efternavn
Adresse
Postnummer
By
E-mail
CPR-nr. - Vi sørger for fradrag for dit bidrag

Klik her for at se betingelserne